Tabelele de marimi ale produselor se pot vedea in fiecare pagina de produs, la descriere. Pot sa difere in functie de producator.

Tabelele de mai jos sunt generale, valabile pentru majoritatea produselor.

In cazul constitutiilor potrivite pentru varsta copilului (inaltime, greutate), se poate alege marimea standard, conform varstei.

Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic / watsapp / sms: 0720018847

  • Marimile indicate in tabele sunt cele ale produselor, in general.
  • Mărimile indicate pentru vârste sunt aproximative, deoarece fiecare copil are propriul ritm de creștere. Recomandăm luarea măsurătorilor exacte ale copiilor înainte de efectuarea unei comenzi, respectiv consultarea tabelelor de mărimi existente, în general, la fiecare produs în parte.
  • Dacă nu sunt tabele de mărimi la anumite produse, cu siguranță acestea vor fi adăugate cât mai curând. Până atunci, puteți consulta tabelul general de mărimi, deoarece acela corespunde grupelor de vârste pentru fiecare produs în parte.
  • Dacă doriți măsurători exacte ale produselor, vă rugăm să ne contactați printr-un apel telefonic la 0720018847 / watsapp, printr-un mesaj pe site sau pe facebook pentru a vă comunica, în cel mai scurt timp posibil, dimensiunile exacte ale produselor care vă interesează.