CADOUL PERFEKT

Magazin online de artizanat si cadouri

Iubim ceea ce facem

Suntem alaturi de Dvs. in perioadele cele mai frumoase ale copiilor: atunci cand isi creeaza amintiri alaturi de cei mai buni prieteni sau cand iau parte la evenimente de neuitat.

Am progresat si ne adaptam

Sa puteti avea ceea ce va doriti, in functie de nevoi / cerinte e unul dintre aspectele pe care dorim sa le punem la dispozitie, atunci cand vine vorba de accesorizare sau de alegerea tinutelor potrivite, chiar si personalizate pentru evenimentele la care luati parte.

POVESTEA NOASTRA

Despre noi

Cadoulperfekt.ro este un magazin online care isi doreste sa vina in ajutorul Dvs. atunci cand sunteti intr-un impas in alegerea cadoului potrivit pentru cele mai dragi fiinte din viata Dvs.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de produse, pentru toate gusturile, pentru multe intrebuintari, multe dintre ele de care nu ne putem lipsi, uneori chiar si in viata de zi cu zi, de calitate si la prețuri favorabile tuturor celor care apreciază produsele făcute manual.

E greu sa stim intotdeauna care ar fi cadoul perfect de care sarbatorita / sarbatoritul ar avea nevoie sau de care s-ar bucura, care i-ar face placere sau care ii va aduce un zambet 100% real. Cand ne gandim la un cadou pe care am putea sa-l facem celor dragi, ne gandim sa-i luam ceva de care s-ar bucura chiar ei.

Alegeti cadouri care rezista in timp, cadouri de care isi vor aduce aminte cu drag si le vor utiliza cu placere!

Majoritatea produselor existente pe site sunt fabricate in Romania, de mesteri adevarati, cu traditie si suntem mandri ca le putem pune la dispozitia Dvs.: jucarii, artizanat, obiecte din lemn prelucrate manual, produse din ceramica, impletituri din rachită, țesături si imbracaminte, decorațiuni și mobilier de grădină, obiecte de bucătărie și gospodărie, variate si foarte apreciate in toata lumea.

În speranța ca veti reusi sa alegeti intotdeauna cadoul perfect, va asteptam sa reveniti cu drag in magazinul nostru online www.cadoulperfekt.ro!

In cazul in care se doreste achizitionarea unei cantitati mai mari din anumite produse, ne puteti contacta pentru a obtine o reducere pe loc.

Distribuie

CADOUL PERFEKT

Activitatea noastra in cifre

2004
FONDAT IN
10000
CLIENTI
5400
PRODUSE
15000
COMENZI
2
MEMBRI IN ECHIPA
1500
APROX. PROIECTE PERSONALIZATE FINALIZATE