Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul acceptării lor.

Reducere 10% LA TOT - cod promotional: PERFEKT

.

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea in tara se poate face prin:

1. CURIERAT RAPID - Termenul de livrare este de 2-4 zile in zilele lucratoare (AVANTAJ: coletul iti ajunge direct acasa intr-un timp scurt)

2. POSTA ROMANA - termenul de livrare este de 4-6 zile lucratoare

Costul transportului este GRATUIT pentru comenzile de peste 240 lei atat prin curier rapid, cat si prin posta romana. Prin curier rapid e posibil sa se perceapa o taxa pentru km suplimentari in anumite localitati. Veti fi contactat /-a in cazul in care in localitatea Dvs. este perceputa o taxa pentru km suplimentari. Acest lucru se poate verifica si pe paginile oficiale ale curierilor cu care colaboram.

Pentru comenzile care nu depasesc 240 lei, taxele de transport sunt urmatoarele:

20 lei prin POSTA ROMANA (in orice localitate, cu ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti)

25 lei prin CURIER RAPID zona 1 (localitati fara km suplimentari)

15 lei prin CURIER RAPID zona 1 (localitati fara km suplimentari) in cazul in care plata se realizeaza prin TRANSFER BANCAR (OP)

Pentru localitatile din zona 2:

- se adauga o taxa suplimentara de 25-50 lei (in cazul localitatilor cu km suplimentari prin Cargus, la distante de max 20 km distanta)

sau

- 1,7 lei + TVA / km suplimentar (in cazul localitatilor cu km suplimentari prin Fan Courier)

 

In cazul in care comanda depaseste 240 lei, se achita numai taxa pentru km suplimentari (daca e cazul).

Prin curier rapid diferenta de km suplimentari va fi suportata de cumparator.

Veti fi contactat in legatura cu taxa suplimentara care trebuie achitata in cazul acesta, printr-un apel telefonic.

Veti fi instiintat(-a) in legatura cu sosirea coletului printr-un apel telefonic/sms din partea curierului, daca veti primi coletul prin CURIERAT RAPID, respectiv printr-un aviz de la posta, la adresa de domiciliu, in cazul in care coletul va sosi prin POSTA (ridicarea coletelor de la posta se poate face in 3-5 zile lucratoare de la expedierea coletului).

Expedierea comenzilor: coletele se vor expedia (vor pleca de la noi) in 3-5 zile lucratoare de la primirea lor, de luni pana vineri.

 

Returul pachetului

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la achizitie. Ele trebuie returnate exact in stadiul in care au fost trimise (cu eticheta intacta, daca exista, fara urme de uzura), existand doua posibilitati: schimbarea produsului cu unul similar sau diferit sau recuperarea contravalorii acestuia. Daca veti opta pentru cea de-a doua varianta, atunci dvs. veti primi banii intr-un cont bancar sau prin mandat postal, in max. 14 zile calendaristice de la primirea coletului returnat.

Costul returului ii va reveni cumparatorului. Va rugam sa nu trimiteti colete ramburs. Acestea vor fi refuzate.

De asemenea, nu acceptam coletele cu plata taxei de livrare de catre noi. Clientul care doreste sa faca un retur trebuie sa achite taxa de livrare prin curier / posta.

In cazul in care ati beneficiat de taxa de livrare gratuita, aceasta se va retine din contravaloare produsului pe care urmeaza sa-l returnati.

In cazul unui SCHIMB, costul returnarii coletului ii va reveni cumparatorului, iar costul livrarii coletului cu produsul schimbat va fi asigurat in mod gratuit de www.cadoulperfekt.ro prin curierat rapid sau prin posta, in functie de anumite criterii.

Va rugam sa ne contactati pentru retur prin email (contact@cadoulperfekt.ro) sau telefon (0720018847, 0770235304).

Daca doriti, puteti urmari coletul dvs., accesand pagina de internet a firmei de curierat sau posta. Pentru a urmari coletul dvs., puteti sa ne solicitati nr. de AWB / URMARIRE, daca nu e vizibil in contul Dvs. sau daca nu a fost primit prin sms, dupa expediere. In cazul in care comanda a fost inregistrata cu succes, noi va trimitem coletul in cel mai scurt timp. Ne puteti solicita nr. de AWB / URMARIRE prin telefon, sms, email sau pe facebook, daca nu a fost primit prin sms, dupa expediere.

Curierii cu care avem contract de colaborare:

 - https://www.cargus.ro/find-shipment-romanian/

 Retea curieri Cargus (localitati in care exista centre de curierat sau sunt in apropiere, astfel ca nu se platesc km suplimentari):

zona 1 CARGUS

- FAN COURIER: https://www.fancourier.ro/awb-tracking/

 

Retea agentii Fan Courier (localitati in care exista centre de curierat sau sent in apropiere, astfel ca nu se platesc km suplimentari):

zona 1 FAN COURIER

Comanda minima pe site este de 100 lei.

Se accepta si comenzi sub 100 lei, telefonic, insa taxa de livrare va fi de 30 lei prin curierat (taxa nu include km suplimentari) si 25 lei prin Posta Romana.

ANULAREA UNEI COMENZI

Comenzile efectuate pe site, telefonic, pe watsapp sau pe facebook se pot anula, insa nu mai tarziu de ora 12.30, in aceeasi zi in care a fost facuta comanda. Dupa aceasta ora e posibil sa fie deja expediat coletul si nu se mai poate anula.

Orice refuz / neridicare a coletului aduce dupa sine pierderea calitatii de client de incredere.

Astfel, in viitor, daca veti mai reveni pe site pt comenzi, va trebui sa achitati taxele de livrare dus-intors ale coletului neridicat.

Totodata, se mai accepta primirea comenzilor numai cu plata in avans in cont prin transfer bancar. In acest caz, va trimitem factura aferenta prin email.

Va multumim pentru intelegere!

LIVRARE IN STRAINATATE

Livram si in afara tarii prin Posta Romana. Tarifele aproximative se pot verifica aici: https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#2-Colet%20po%C8%99tal%20interna%C8%9Bional

Taxa de livrare perceputa este intre 50-200 lei, in functie de zona in care trimitem coletul / greutatea coletului / valoarea comenzii.

Plata se efectueaza in avans in contul firmei noastre, atat contravaloarea produselor, cat si a taxei de livrare.

Plata se poate face in monezile: RON, EUR, USD. Pt USD si EUR calculul se va efectua conform schimbului valutar BANCA TRANSILVANIA din ziua efectuarii platii.

Pentru orice alte informatii, cat si pentru o comanda ferma, ne puteti contacta la nr. +40720018847, cat si pe watsapp.

Coletul se expediaza in ziua urmatoare dupa ce suma este vizibila in cont. Ajunge intre 3-7 zile la Dvs., in functie de zona.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoastră sunt bine ambalate si protejate. Produsele sunt verificate inainte de a fi impachetate. In cazul in care sunt orice fel de probleme, nu ezitati sa ne contactati.